Swedish Startups

Mötesplatsen för svenska entreprenörer, utvecklare och riskkapitalister.

24 Solutions är inne i ett starkt expansionsläge och söker nu en pedagogisk person med Sharepoint intresse

24 Solutions erbjuder kundanpassande systemlösningar inom hosting som präglas av hög tillgänglighet och säkerhet med datalagringsmöjligheter. Bolaget har haft en stadig organisk tillväxt sedan starten 2001 och har idag globala kunder som Nokia och OMX/Nasdaq. Idag är bolaget verksamt inom fyra kompletterande affärsområden: Systemintegration, Konsultation, Utbildning och Development.

24 Solutions är dotterbolag till 24 Mobile Advertising Solutions som är ett företag med inriktning på annonseringslösningar för mobiltelefoner. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget finns även med utvecklings- och försäljningskotor i de expansiva sydostasiatiska marknaderna med kontor i Singapore och Kuala Lumpur samt representationskontor i London och Helsingfors.

Om 24 Solutions Education
24 Solutions Education är en del av företaget som främst fokuserar på IT-relaterade utbildningar. Då marknaden är under ständig förändring ställer vi och våra kunder höga krav på uppdaterade konsulter med god marknadsinsikt. 

Om rollen som Sharepointexpert
24 Solutions arbetar nu med att bygga upp Sharepoint-området internt och vi har behov av en person som ska vara med och starta igång detta hos oss. Du kommer att arbeta som konsult där vi har uppdrag inom drift, projektledning och hålla kurser. Vi har dessutom Sharepoint installerat i våran egna hosting miljö. Vi söker dig som har ett starkt driv, gillar nya utmaningar och inte är rädd för att ha många bollar i luften. 

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka detta omårde i uppbyggnadsfasen.

Vi letar efter dig som har en passion för Sharepoint och det är meriterande med erfarenhet som lärare.

Kunskap:

  • Kompetens inom Sharepoint 2007, 2010
  • Meriterande erfarenheter:
    - Snabbt driftsätta SharePoint-sajter med mallar 
    - Skapa listor och bibliotek
    - Automatisera ändringsförfrågningar med arbetsflöden
    - Komma åt datakällor med SharePoint Designer

 

Om du tycker det låter spännande så vill vi väldigt gärna att du hör av dig. Vårt kontor ligger i Henriksdal, 5 minuter från Slussen. Lön är baserad på din erfarenhet och vi erbjuder ett förmånligt paket och kan skräddarsy en karriärsplan för dig.

Missa inte detta spännande tillfälle, ansök NU! Eller ring Zebastian Victorin direkt på 08-535 24 137 för en konfidentiell diskussion.

Taggar: 2010, Education, Konsult, Lärare, Share, Sharepoint, Utbildning, point

Visningar: 35

Gör ett inlägg på det här

Start-up Partner

Senaste aktivitet

Eva Henriksson har uppdaterat sin status
"Izilunch.se söker franschisetagare i andra länder http://j.mp/1w11Xer"
för 1 timme sedan
David är nu medlem i Swedish Startups
Torsdag
Kjell Meyer har lagt upp en diskussion

8 proaktiva steg för all sorts framgång

Michael Mogill som skriver i artikeln ”Eight Proactive Principles For Achieving Success” (han skriver för Forbes) om 8 steg för att nå framgång inom tex sport, affärer och försäljning. Det gäller att vara ”street smart”, ha framförhållning och agera problemlösare.Allt handlar om digVar lösningsfokuseradTa ansvar för att få saker gjorda och nå måletSkapa din egen lyckaSikta på smarta målVar konsekventHitta rätt personer att samarbeta medÄrlighet är bästa policyJag tycker råden är förbaskat bra.…Se mer
22 Aug
Eva Fidjeland har uppdaterat sin status
22 Jul

© 2014   Created by Mattias Swenson.   Drivs med tekniken bakom

Widget  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor